Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Začátek fotbalové sezóny našich nejmenších fotbalistů pohledem trenéra Michala Hřivnáče

Prázdniny nám opět utekly jako voda a tudíž nám opět startují fotbalové soutěže. Začala sezóna jak mini žákům, tak dorostu. Přípravu jsme zahájili jako noví, mladí a tolik zatím nezkušení trenéři s Michalem Šubertem. Začali jsme týden před prázdninami a sami jsme byli v očekávání, kolik kluků poprvé dorazí. Na první tréninky chodilo zhruba 6 kluků. Začátkem školního roku se ovšem docházka zlepšila a přivítali jsme mnoho šikovných mladých hráčů. Náš tým teď tvoří 12 chlapců. Velmi nám také pomohla větší medializace a práce na zviditelnění, za kterou děkuji.

V prvním kole nás čekalo utkání se zkušeným soupeřem Slezským FC Opavou. Tento celek je známý svými vynikajícími výkony a hráčským talentem, který nabízí. Do zápasu jsme vkročili perfektně, když vstřelil první branku zápasu Hřivnáč Jan. Po té přidal ještě 2 branky. Do střeleckého zápisu se ještě zapsal Mrosek Alex. Kluci statečně bojovali, avšak zkušený tým Opavy ukázal, jaká je v něm síla a  zápas dovedl do vítězného konce 18:4. Další utkání jsme hráli hned za dva dny s celkem z Raduně. Tento tým je také známý svou kvalitou a patří mezi nejlepší celky soutěže. Zápas jsme bohužel prohráli poměrem 6:13, ale kluci se pomalu začínají otrkávat. O 6 branek na naší straně se rovným dílem podělil Mrosek Alex a Plaček Matyáš. V dalších zápasech se budeme snažit zlepšovat a hlavně musíme do týmu zapracovat nové mladé kluky. Další zápas nás čeká 13. 9. 2012 na hřišti Hradce nad Moravicí v 17 hodin.  Svou sezonu zahájil také dorost pod vedením trenéra Zdenka Hozy.  Po prvním zápase kdy se nesešli a prohráli kontumačně, zapracovali na hře a další dva duely vyhráli. Podařilo se jim zdolat celek Velkých Heraltic 7:2 a utkání v Kozmicích kde rozhodli jedinou brankou utkání.

 

Pár fotek ze zápasu Komárov – Raduň naleznete zde

Autor: Michal Hřivnáč