Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Z rubriky – Klub důchodců

Naše setkání pokračovalo hned začátkem prosince a bylo vyladěno ryze vánoční atmosférou.
Pí. Alenka Kostelná domluvila vánoční překvapení a pozvala mezi nás učitelky z Křesťanské mateřské školky na ul Mnišské v Opavě spolu s jejich ředitelkou pí. Marií Kostelnou. Tato milá návštěva nám nejen přinesla celý koš potřebného materiálu na výrobu vánočních dekorací, ale také je s námi nezištně připravovala. Každý si pak domů odnesl malou vánoční inspiraci, ale hlavně pak dobrý pocit ze vzájemného porozumění. Za tento přístup jsme poděkovali sponzorským darem, který může být malým příspěvkem pro další aktivity mateřské školy. Do budoucna uvítáme spoluúčast při event. akcích místní základní školy nebo školky nebo spolupráci s jinými organizacemi v obci.
V únoru letošního roku jsme se znovu sešli při zajímavé besedě s p. Dušanem Konečným ze Suchých Lazců. Ten se zúčastnil horolezecké expedice do hor ve Švédsku a v Norsku a i tentokrát nám svými diapozitivy představil nejen dobrodružnou výpravu, ale i nádhernou přírodu severské krajiny. Navázal tak na předcházející besedy o horských výstupech na Kavkaze a v Peru.
Budeme rádi, pokud i Vy se budete chtít podělit s námi o Vaše zajímavé zážitky z cest.
Březnová schůzka bude zase jako obvykle první úterý v měsíci v 15,00 hod. v hasičské zbrojnici.

Těšíme se na Vás (af)