Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Mistr Evropy Petr Vítek zahájí sezonu na rakouském Rechbergu.

Jaro si konečně vydobilo své postavení a závodním nadšencům již nic nebrání vyrazit se svými speciály na trať. Vyráží i AG MOTORSPORT, který zahájí svůj letošní program na rakouském Rechbergu!

Petr Vítek v sezóně 2013 bude opět účastníkem Mistrovství Evropy v závodech automobilů do vrchu. Již jako tradiční jezdec evropského šampionátu bude opět startovat ve skupině sportovních prototypů v rámci kategorie závodních speciálů. Na Petra a jeho tým AG MOTORSPORT čeká účast v kompletním kalendáři kontinentálního mistrovství. Po loňské úspěšné sezóně v pronajatém kokpitu Oselly PA30 Zytek, kdy dosáhl na vítězství ve skupině a druhé místo v rámci kompletního hodnocení kategorie 2, bude letošní rok ve znamení návratu za volant vlastního vozu Oselly PA20s BMW.

 

Nastalou situaci asi nejlépe vystihuje sám Petr Vítek: „Motorsport je na prvním místě o financích. Pro letošní rok jsme museli udělat svým způsobem krok zpět a vrátit se do kokpitu vlastního vozu. Je to finančně méně náročné a letos nebyla jiná možnost. Pokusíme se ale v průběhu sezóny startovat ve vybraných závodech opět s podporou týmu Simone Faggioliho a jeho Osell v poslední specifikaci. Rozhodne o tom průběh sezóny a dostupné finance. Ostatní závody absolvuji s vlastní PA20 a budu především bojovat s vlastními časy a se soupeři s obdobnou technikou. Bohužel na absolutní špičku v čele s Faustem Bormolini či Dušanem Nevěřilem s naším vozem stačit nebudeme.“
Letošní závodní program zahájí opavský tým na rakouském Rechbergu, kde se tradičně sejde silná konkurence. V boji se soupeři jistě napomůže i kompletně zrepasovaná Osella, která se na evropské kopce po roční pauze nesmírně těší.