Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

V Opavě se na začátku ledna odehraje kvalifikace volejbalistů na mistrovství světa 2014

Špičkový evropský volejbal bude k vidění od 3. do 5. ledna (pátek až neděle) v Opavě, kde se v místní multifunkční hale (Žižkova 8/2904) uskuteční kvalifikační turnaj na mistrovství světa ve volejbalu mužů 2014. Šampionát se bude konat v září v Polsku a o „vstupenku“ na něj se do Opavy přijedou kromě české reprezentace poprat také týmy Bulharska, Nizozemska a Kypru. Přímo do Polska postupuje vítěz, tým na druhém místě postoupí v případě, že v porovnání s výsledky ostatních čtyř souběžně hraných kvalifikačních turnajů bude oproti druhým týmům mít nejlepší skóre.

České reprezentanty poprvé v pozici hlavního trenéra povede Zdeněk Šmejkal, úspěšný trenér extraligové Ostravy, s kterou v minulém ročníku UNIQA volejbalové extraligy slavil trochu nečekaně titul, když si ve finále Ostravané poradili s favorizovanými Českými Budějovicemi. Na postu „hlavního kormidelníka“ mužské reprezentace vystřídal po letošním mistrovství Evropy Nizozemce Stewarta Bernarda, kterému před tím dělal asistenta.

„Nominaci pro kvlifikaci jsme dělali v určitém časovém tlaku, v rozehraných národních soutěžích, a nebyla tak možnost si se všemi promluvit způsobem, jaký by si hráči i důležitost tohoto aktu zasloužili. Nicméně máme možnost hrát kvalifikaci o mistrovství světa, a to si myslím je dostatečná motivace, aby se na nějaké formální postupy nebral tolik zřetel,“ popisuje reprezentační trenér Šmejkal.

Česká reprezentace je odhodlaná porvat se o postup na mistrovství světa a věří, že ji do Opavy přijde podpořit jako vždy úžasné publikum. Vstupenky na kvalifikační turnaj jsou od 10. prosince k dispozici na portálu Ticketstream. Prodávat se budou jednodenní vstupy (na oba zápasy) za 90 Kč (včetně DPH). V případě dostupnosti (vzhledem k očekávanému velkému zájmu) bude možné vstupenky zakoupit také na místě v opavské hale (Žižkova 8/2904) za stejnou cenu. Mládež do 15 let má vstup zdarma.