Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Dobrovolní hasiči z Komárova dostanou díky dotaci z kraje modernější cisternu

Město Opava získalo účelovou investiční dotaci z Moravskoslezského kraje ve výši 1 milion korun. Za ni bude zakoupena zánovní cisternová automobilová stříkačka pro jednotku sboru dobrovolných hasičů v Opavě-Komárově.

Obnova techniky pro naše dobrovolné hasiče je pro město důležitá. Jsem rád, že Moravskoslezský kraj tuto dotaci podpořil,“konstatoval náměstek opavského primátora Daniel Žídek. Podle jeho slov bude zánovní CAS odkoupena od sousední Ostravy. „Vozidlo je v dobrém technickém stavu. Pomůže dobrovolným hasičům zvládat krizové situace a chránit zdraví, životy a majetek nejen v Komárově, ale i v blízkém okolí,“ dodal náměstek primátora.

Jednotka doposud disponovala technikou z roku 1981 a 1985, která již neumožňuje adekvátní zásah a převoz technického vybavení k zásahům s nebezpečnými látkami, pro které je určena.