Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Také letos si mohou děti zasportovat a užít zábavy v Bungge

Sportovní kroužek dětí – Bungee

Sportovní kroužek dětí – Bungee

Děti z Komárova a blízkého okolí mají už třetím rokem možnost navštěvovat sportovní kroužek dětí pod názvem Bungee. Tento kroužek je primárně určen dětem prvního stupně základní školy a je organizován v rámci oddílu rekreačního sportu Sportovního klubu Komárov.

Ve školním roce 2016/2017 se kroužku aktivně účastní cca 20 dětí. Vedení kroužků se věnuje 6 dobrovolných vedoucích. V rámci dalších, spíše nesportovních aktivit jako jsou filmový klub a dílničky, se pak zapojují další dobrovolníci, většinou rodiče dětí.

Každý týden, mimo prázdnin, mají kluci i holky možnost navštěvovat dva kroužky. V pondělí od 16:00 do 17:00 hod. mají děti připraven sportovní kroužek, jehož náplní jsou především míčové a pohybové hry, atletická a gymnastická průprava. Ve středu od 15:30 do 17:00 hod. se pak děti střídavě baví ve filmovém klubu, procvičí si zručnost a něco si vyrobí v dílničkách a také získají nové znalosti v turistickém kroužku, který je navíc plný her, soutěží a zábavy.

V rámci našeho kroužku se děti měly možnost zúčastnit také řady jiných akcí. Vyrazili jsme na turistický pochod okolím Komárova, na koně do stájí v Oticích nebo za poznáním do Malého světa techniky v Ostravě.

Převážná většina aktivit kroužku je organizována v rámci sportovního areálu SK Komárov. V nepříznivém počasí (tak aby kroužky neodpadaly) a v zimní období jsou pak využívány prostory tělocvičny ZŠ Komárov a společenská místnost Městské části Komárov v „hasičárně“.

Statutární město Opava


Sportovní kroužky dětí – Bungee jsou finančně podporovány Statutárním městem Opava.