Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Tříkrálová sbírka

Milí koledníci a štědří dárci, 
jako každý rok v tuto dobu sděluji informace ke koledování. Byla jsem i letos oslovena Charitou Opava, zda pomůžu jako tradičně s koledováním. Jelikož je ale situace s pandemií stále stejně hrozivá, tak jsem přesvědčená o tom, že v tuto chvíli není možné sbírku bezpečně uskutečnit.  Nechci ohrozit  zdraví dětí ani zdraví těch, které koledníci navštěvují. Byly různé návrhy od koledování pouze dvou členné skupinky, přes koledování pouze vybraných částí obce, až po příspěvky on-line. Sama za sebe musím říci, že se mi zdá jako nejschůdnější a nejbezpečnější varianta přispět na účet charity. Zde jsou potřebné údaje poskytnuté Charitou Opava.

Číslo účtu je 66008822/0800. Variabilní symbol pro Charitu Opava je 77708012. 

Zde je i QR kód.  Kontakt a podrobnější informace naleznete také na webových stránkách a to www.charitaopava.cz. Je zde záložka Tříkrálová sbírka.

Toto své rozhodnutí jsem konzultovala s některými rodiči, ale zejména s panem farářem Adamem Małkem a všichni jsme se shodli na tom, že opravdu není v tuto chvíli možné sbírku bezpečně uskutečnit. Proto se tentokrát v naší obci koledovat nebude.  Doufám, že až to bude možné, že se s vámi opět uvidím a zase společně pomůžeme. Teď  Vám všem přeji hlavně hodně zdraví, štěstí, Božího požehnání a snad lepší dny v roce 2021.

Lenka Kubánková