Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Pozvánka na Fórum 2013 – veřejné projednání k celkovému rozvoji města

Dne 4. 6. 2013 se v Kulturním domě na Rybníčku v Opavě od 16.00 hod. bude konat v pořadí druhé Fórum – veřejné projednání k celkovému rozvoji města. Veřejnost se zde bude moci vyjádřit k jakémukoliv tématu, problému či oblasti, která je z jejich pohledu problematická a zaslouží si pozornost, a to v rámci těchto tématických oblastí:

A. úřad, komunikace s veřejností,
B. sport, kultura, cestovní ruch,
C. životní prostředí, veřejný prostor,
D. sociální problematika, bydlení,
E. podnikání, ekonomika, vzdělání,
F. doprava.

Cílem tohoto veřejného projednání je získat co nejširší zpětnou vazbu k rozvoji města. Naformulované problematické oblasti se poté budou předkládat Radě a Zastupitelstvu města ke stanovení úkolů a odpovědnosti za jejich řešení.

Zároveň budou prezentovány kroky, které byly učiněny ve vazbě na výstup loňského Fóra a „problémů“, které byly veřejností naformulovány.

Výstup z loňského ročníku Fóra je k dispozici na těchto stránkách, v části „Fórum“. Bližší informace k plánované akci budou postupně na těchto stránkách doplňovány.

Pozvánka – plakát | pdf 979 kB

Zdroj:www.opava-city.cz