Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Opavské kulturní léto zpestří prázdniny

Program odstartuje ve středu 9. července projekcí českého thrilleru Příběh kmotra, inspirovaného bestsellerem Kmotr Mrázek, který se promítá od 21 hodin, a skončí v úterý 26. srpna Atletickým cirkusem na Dolním náměstí. „Největší akcí je určitě koncert legendy české rockové muziky Mňágy a Žďorp a také koncert 26leté populární slovenské zpěvačky Kristiny, která reprezentovala Slovensko na soutěži Eurovision Song Contest 2010 se svou známou písní Horehronie,“ uvádí Magdaléna Hájková z kanceláře primátora.

Pro děti i dospělé, kteří si chtějí zavzpomínat na svůj oblíbený komiks, je v letním kině připraven Čtyřlístek ve službách krále. Mladší ročníky by mohl zaujmout Oscary oceněný snímek filmového klasika Quentina Tarantina s názvem Nespoutaný Django, koncert opavské kapely Baby secondhand a vystoupení Daniela Kroba, bývalého člena kapel Arakain a Kreyson, se svou novou kapelou.
Již tradiční akcí pořádanou v rámci Opavského kulturního léta je Pony Express, poštovní služba, která vychází z tradice americké kurýrní služby z 60. let 19. století, kdy jediným spojením mezi americkým západem a východem byli jezdci na koních. Dalším lákadlem je Atletický cirkus, sportovní exhibice ve skoku o tyči a v benchpressu, která se uskuteční v úterý 26. srpna na Dolním náměstí. Od konce července pak bude paralelně probíhat i letní kino na Ptačím vrchu pod taktovkou Biografu 16, s retrosnímky zkopírovanými z originálních 16mm kotoučů.

Publikováno dne 24.6.2014

Dokumenty ke stažení