Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Přijďte na veřejnou prezentaci aktualizace strategického plánu města

V loňském roce se město rozhodlo zaktualizovat stávající Strategický plán ekonomického a územního rozvoje statutárního města Opavy pro období 2007 až 2020.

V polovině března se uskutečnilo veřejné projednání, na kterém byly občanům představeny priority a opatření pěti rozvojových oblastí Ekonomika, Infrastruktura, Lidé, Správa města a městských částí, Životní prostředí. „Opavané se tak mohli zapojit do připomínkovacího procesu k návrhu aktualizace strategického plánu pro jeho část Opatření a Aktivity. Došlé náměty byly během dubna a května projednány na příslušných pracovních skupinách a řídícím výborem,“ uvedla Martina Heisigová, vedoucí odboru rozvoje města a strategického plánování s tím, že způsob vypořádání připomínek je zveřejněn zde.

Veřejná prezentace aktualizace strategického plánu, na které budou občanům představeny plánované konkrétní aktivity v letech 2015–2020, proběhne ve čtvrtek 21. srpna od 16 hodin v Kulturním domě Na Rybníčku.

Projekt „Aktualizace strategického plánu a řízení rizik statutárního města Opavy“ je spolufinancován z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a rozpočtu města.