Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Padající míče u Hlásky vstupenkou na Světovou ligu!

Netradiční volejbalovou kampaň, podobně jako v loňském roce, připravil Český volejbalový svaz v rámci domácích utkání Světové ligy. Fanoušci volejbalu tak mají jedinečnou možnost, jak získat vstupenky na zápasy české reprezentace zcela zdarma.

Příznivci ze Slezska mohou lístky získat tím, že se už tuto středu zapojí do akce, která bude probíhat u opavské dominanty – radniční věže Hláska. V průběhu pondělí zde organizátoři akce zavěsí síť s míči, které o dva dny později, úderem dvanácté hodiny, vypadnou ven. Ten, kdo míč chytí a přinese s sebou do haly, může jít na oba zápasy v Hale Opava úplně zdarma.

„Jsme rádi, že nám Opava schválila toto pojetí zajímavé volejbalové kampaně a máme tak její podporu. Navíc nám s ní velmi pomohla, za což jí děkujeme. V Českých Budějovicích a v Liberci se akce vydařila a budu rád, když se opavští obyvatelé, ale nejenom oni, zapojí do akce a překonají počet odbití z Českých Budějovic, nebo z Liberce,“ říká zástupce marketingové agentury Českého volejbalového svazu pro Světovou ligu Libor Matoušek.

V rámci středečního dne bude už od od osmi hodin od rána rovněž probíhat volejbalový happening, během kterého se bude moci veřejnost zapojit do odbíjení s dobrovolníky. Ten, kdo udělá sto odbití, získá vstupenku na jeden zápas mezi Českou republikou a Japonsko. „Každý rok se snažíme připravit kromě standardních forem komunikace i nějaký netradiční způsob propagace českého volejbalu. Na akci se těším a jsem sám zvědavý, jak dopadne,“ doplňuje místopředseda Českého volejbalového svazu Robert Urbánek.

Další informace naleznete na webových stránkách www.svetovaliga.cz.