Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

U Hlásky na měsíc vyroste kluziště

Plocha velikosti 12 x 18 metrů bude po více než 40 dní sloužit široké veřejnosti, dopoledne především opavským mateřským a základním školám, které mají vstup zdarma. Pořadatelé chystají doprovodný program, jako je například diskotéka na ledě či soutěže pro děti.

„Bruslení nezkazí ani případné teplé počasí, protože povrch kluziště je umělý se speciální emulzí, která vydrží i do vyšších teplot,“ upozorňuje Martin Žižlavský, který stojí za organizací akce. „Můžete si přinést své vlastní brusle, ale k dispozici bude také několik párů k zapůjčení. U kluziště budou umístěny stánky s občerstvením,“ dodává.

„Jsme rádi, že i v době, kdy se v centru města toho tolik neděje, zde budeme mít atrakci, která střed města oživí. Kluziště určitě nabídne zajímavé využití volného času nejen pro děti,“ doplňuje Jana Foltysová, vedoucí kanceláře primátora.

Kluziště bude fungovat od 12. ledna do 22. února. Jeho výstavbu podpořilo statutární město Opava. Provoz bude částečně uhrazen z listopadového prodeje punče. Informace o provozu kluziště včetně doprovodného programu budou zveřejněny na webových stránkách města – www.opava-city.cz.