Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Hlášení rozhlasu (24.08.2022)

V sobotu 27. srpna se bude konat v areálu fotbalového hřiště v Komárově 6. ročník charitativního „Cyklozávodu se Shrekem“. Pro děti do 3. let je připraven závod na odrážedlech, trojkolkách a koloběžkách. Děti od 4. do 9. let budou závodit na třísetmetrovém okruhu. Dospělí pak změří své síly na trati o délce 25 km.

Pořadatelé prosí o včasné přihlášení přes webové stránky. Ulehčí to celkovou organizaci závodu. Prezentace bude probíhat i na místě v den závodu.

Výtěžek z akce bude věnován na charitativní účely. Více se dozvíte na webových stránkách Shrek-teamu.


V souvislosti s výstavbou splaškové kanalizace pokračují práce na opravách některých místních komunikací v Komárově. Zde uvádíme jejich harmonogram v nejbližším období:

  • 30. srpna a 1. září proběhne asfaltování rýhy na výkopem na ulici Na Dolině a ulici Dlouhé,
  • 1. září a 2. září  celoplošné asfaltování  ul. Kravařovské (od křižovatky s ul. Sukovou na konec ulice směrem ke Štítině ), ul. Na Dolině (bez odbočky mezi zástavbu ) a ul. U Splavu (od železnice k pomníku). Původně plánovaný termín asfaltování 22. srpna byl zrušen z důvodu nepříznivého počasí.

V den celoplošného asfaltování budou ulice zcela uzavřeny.

Z důvodu nepříznivého počasí se mohou termíny měnit.


Na ulici Podvihovské se našla registrační značka z automobilu č. 1TC 32 96. Pokud ji postrádáte, můžete si ji vyzvednout na obecním úřadu v Komárově.