Obecní úřad Komárov
Podvihovská 16
Opava 9-Komárov 747 70

Tel: 553 794 131
Mobil: 603 392 326
E-mail: komarov@opava-city.cz

Úřední hodiny
Pondělí 08.00 – 10.00
Středa 15.00 – 17.00

Vaše připomínky a náměty k webu MČ Komárov, případně informace, které byste chtěli na těchto webových stránkách zveřejnit, zasílejte na emailovou adresu: web@komarov.cz. Děkujeme.

Sledujte nás

Námitky ke konceptu Územního plánu

Vážení občané,

děkujeme všem, kterým není lhostejné jak bude naše městská část vypadat v budoucnu. V minulých dnech Vás navštívili zástupci veřejnosti, kteří sháněli podpisy pro vytvoření tzv. Zmocněnce. Zmocněnec, kterým je komárovský občan Tomáš Divila bydlící na ulici Dlouhá, je díky podpisům zástupcem veřejnosti a jako takový je oprávněn podat námitky ke konceptu Územního plánu.

Pokud se k Vám podpisová listina nedostala, nebyl to úmysl, jen jsme Vás doma nezastihli a protože termín pro odevzdání námitek a podpisových listin byl téměř šibeční, již jsme se k Vám znovu nedostali. I tak výsledek předčil naše očekávání, protože během týdne se podařilo shromáždit 494 podpisů! Velmi všem občanům děkujeme a ZDE (odkaz) máte možnost se seznámit s námitkami ke konceptu Územního plánu, které jsme prostřednictvím p. Divily podali.

Za zpracovatele námitek děkuje občanům Jiří Bittner

 

Pozn. Zastupitelstvo MČ Opava-Komárov není oprávněno podávat námitky ke konceptu Územního plánu, ale jen připomínky. Rozdíl mezi námitkou a připomínkou je v tom, že námitka má „větší váhu“ a Magistrát města Opavy se jí musí více zabývat. Zastupitelstvo MČ Opava-Komárov připomínky samozřejmě podalo a to ve stejném znění jako námitky Zmocněnce.